Її найвідмітнішою особливістю є те, що, на відміну від інших ковбас, він не пов'язаний, але довгий і згорнутий. Традиційна камберлендська ковбаса має циліндричну форму в повній довжині, але кінцевий продукт згортається в спіраль, щоб отримати характерну спіральну форму.
Чим відрізняється британська страва «Камберлендська ковбаса» від інших британських сосисок? Окрім використання дрібно нарізаної свинини, а не фаршу, вона має інші інгредієнти, ніж інші ковбаси. Зокрема, камберлендські сосиски традиційно виготовляються з мускатним горіхом і мускатним горіхом, що надає їм виразного гострого/перцевого відтінку.
це, однак, шавлія, яка надає лінкольнширській ковбасі виразного смаку. З іншого боку, камберлендська ковбаса зазвичай включає м’ясо свинини, але більше, і, звичайно, з унікальними спеціями. Зазвичай досвідчений любитель ковбаси впізнає чорний перець, білий перець, а іноді й нотку мускатного горіха.
Кумберлендська ковбаса є класична англійська свіжа ковбаса, просто приправлена булавою, шавлією та перцем. Зазвичай свинина, можна використовувати і інше м’ясо.
Сира свіжа свинина з травами в натуральній свинячій оболонці, виготовлена зі свинини вільного вигулу. Чудова ковбаса на сніданок або ідеально підходить для бангерів і пюре!
Цей продукт перед вживанням необхідно відварити. Перед приготуванням зніміть всю упаковку. Мийте руки та посуд після контакту з сирим м'ясом. Перед подачею переконайтеся, що продукт проварився.