Що робити, щоб повернути віру в Бога?

Годуйте його Словом Божим. Сьогодні, як ніколи, ми повинні звертатися до Слова Божого. Вивчення, роздуми, молитва зі Словом Божим дадуть нам сили пережити кризу. Просіть Господа збільшити нашу віру. 30 квітня 2020 р

Плекайте зерно віри. Я повинен робити те, що необхідно для його живлення, наприклад читати Писання, намагатися отримати духовний досвід, враховувати мої благословення та просити допомоги в моєї сім’ї. Таким чином моя віра може почати зростати знову. Це не станеться відразу; Це процес, який вимагає часу.

Ми можемо живити нашу віру коли ми читаємо і роздумуємо над Святим Письмом, коли ми молимося, постимо і служимо Господу, коли ми підтримуємо провідників Церкви та виконуємо Божі заповіді. Як рослина без води загине, так і віра без діл.

Довіртеся Богу та Його готовності надати допомогу, коли це необхідно, незалежно від того, наскільки важкі обставини. Дотримуйтеся Його заповідей і живіть так, щоб показувати, що Він може довіряти вам. Будь відчутним для слабкого шепоту Духа. Дійте сміливо перед обличчям цього натхнення.

Рішення провалу у вірі є медитуйте над Божим Словом і нехай воно буде нашим центром. Ми також повинні пам’ятати, що Єгова завжди вірний своїм обіцянкам і з нами, куди б ми не пішли (Ісуса Навина 1:9).

Якщо ти втрачаєш віру в Бога, розкажіть своїм надійним друзям . Поділіться своїми запитаннями зі своєю LifeGroup, наставником або близьким другом. Сором найкраще розвивається в темряві, тому чим більше ми ховаємось, тим гірше почуваємося. Але коли ви висвітлите ці занепокоєння, ви побачите, що інші люди теж проходили через це раніше.

Оцініть статтю