Що смачніше атлантична чи нерка?

Нерка з Аляски багата поживними речовинами з дикої природи та смачніша, ніж вирощений атлантичний лосось. Атлантичного лосося, вирощеного на фермах, згодовують барвником, щоб він нагадував дикого лосося, але він набагато менш ароматний. 26 грудня 2022 р.

Це дійсно залежить від ваших особистих уподобань. Якщо вам подобається насичений маслянистий смак, королівський лосось або атлантичний лосось це хороший вибір. Якщо ви віддаєте перевагу більш м’який смак, кращим варіантом може бути нерка, кижуч, горбуша або кета. Якщо ви шукаєте лосось із твердою текстурою, кращим вибором стане королівський лосось або кета.

Що потрібно знати: надзвичайно смачна, яскраво-червона м’якоть, як правило, пісніша. Нерка відома своїм яскраво-червоним м’ясом і яскравим ароматом лосося. Вони найсмачніші (те, що деякі вважають рибними) з усіх лососів і зазвичай продаються в копченому вигляді, у елітних гамбургерах із лососем та філе.

Одна з головних відмінностей між кижуч та інших видів лосося – це його смаковий профіль. Кижуч має більш м’який смак, ніж інші сорти лосося, що робить його чудовим вибором для тих, хто віддає перевагу менш рибному смаку.

Лосось чавун (Oncorhynchus tschawytscha), також відомий як королівський лосось, на думку багатьох, є найкращим на смак із групи лосося. Цей великий сорт має високий вміст жиру та відповідну багату м’якоть від білого до темно-червоного кольору.

Просто припустіть, що це так Атлантичний лосось (Salmo Salar), і ви будете майже повністю правильні. Оскільки майже ВЕСЬ ресторанний лосось вирощується на фермах, і, крім того, майже ВЕСЬ вирощуваний лосось є атлантичним лососем, важко помилитися.

Оцініть статтю