Що станеться, якщо пиво бродить занадто холодно?

Якщо температура занадто низька, бродіння буде повільним, що призведе до розвитку забруднень, таких як дикі дріжджі та бактерії. Що стосується бродіння, лагерні дріжджі зазвичай бродять при температурі 40–54 °F (4–12 ºC), тоді як ельні дріжджі використовуються при 55–70 °F (13–21 ºC).

100°F (38°C) або нижче. Якщо дріжджі змішуються з водою при надто низькій температурі, амінокислота, яка називається глутатіон, витікає з клітинних стінок, роблячи тісто липким і його важко обробити.

Низька температура змінить структуру вихідної флори та метаболічний шлях, впливаючи на активність ферментаційних штамів. Різні штами мають різні механізми регуляції виходу сполук [52]. Усі ці зміни впливають на кінцевий смак.

Пиво має нижчу температуру замерзання, ніж вода, через вміст алкоголю. Зазвичай вона становить близько 28 градусів, хоча вона дещо змінюватиметься залежно від ABV. Тим не менш, пиво рідко, якщо взагалі, подається нижче 35 градусів за Фаренгейтом (2 градуси за Цельсієм).

Яка ідеальна температура бродіння? Для червоного вина температура бродіння вина зазвичай становить від 20 ℃ до 32 ℃ (68 ℉ до 89,6 ℉), висока температура сприятлива для кольору та екстракту таніну, але коли температура досягає 35 ℃ до 38 ℃ (95 ℉ до 100,4 ℉), бродіння буде припинено.

Якщо температура занадто низька, бродіння буде повільним, що призведе до розвитку забруднень, таких як дикі дріжджі та бактерії. Що стосується бродіння, лагерні дріжджі зазвичай бродять при температурі 40–54 °F (4–12 ºC), тоді як ельні дріжджі використовуються при 55–70 °F (13–21 ºC).

Оцініть статтю