Що станеться, якщо змішати молоко з розтопленим шоколадом?

Розтопити шоколад з молоком можна прискорити процес танення і зробити ваш шоколад більш кремовим і насиченим і менш гірким на смак. Перший крок до розтоплення шоколаду в молоці чи іншій рідині — переконатися, що ви використовуєте достатню кількість шоколаду! 25 вересня 2022 р.

Коли молоко/вершки додають до розтопленого шоколаду, це стає ганашем.

Використовуйте молочні продукти. Ще один надійний спосіб відродити оригінальну текстуру розтопленого шоколаду – це додавання молочних продуктів, таких як гарячі вершки, і перемішування, поки воно знову не стане однорідним.

Однак у крайньому випадку можна було б використати невелику кількість. Вершки або молоко: їх можна використовувати для створення шоколадного ганашу, який є сумішшю шоколаду та вершків. Це призведе до більш рідкої та однорідної шоколадної суміші, але це також змінить профіль смаку, зробивши його кремовішим і м’якшим.

Якщо ви хочете зробити шоколадне молоко. Шоколад потрібно змішати з цукром або якимось підсолоджувачем (какао досить гірке), потім додати трохи теплої води, щоб вийшла паста. Додайте невелику кількість молока в пасту, потім додайте решту молока. Я купую або сироп Hershey's, або порошок Nestlé Quik.

Додавання молочного жиру пом’якшує какао-масло, що призводить до м’якості шоколаду.. Таким чином, очікується, що вищий рівень вільного жиру в інгредієнтах сухого молока призведе до трохи м’якшого шоколаду.

Оцініть статтю