Що таке canh chua англійською?

Canh chua, також відомий як В'єтнамський кисло-солодкий суп, походить з дельти Меконгу на півдні В'єтнаму. До нього входить бульйон з тамаринду, наповнений рибою (як правило, сомом) з дельти, ананасами, помідорами, стеблами слонячих вух і паростками квасолі.

кислий суп Canh chua cá thì là, томатний рибний суп із ароматом кропу, є одним із незліченних перекладів canh chua (буквально перекладається як «кислий суп”), категорія в’єтнамських супів, які зазвичай складаються з риби або морепродуктів, варених у терпкому бульйоні.');})();(function(){window.jsl.dh('qUu5ZrzUGNjVp84PsaOm2AQ__34','

Основна відмінність полягає в тому, sinigang використовує свинину, а canh chua зазвичай використовує рибу. Sinigang також є трохи кислішим, тоді як canh chua містить трохи цукру, щоб збалансувати кислинку, щоб воно не було таким терпким.

«Canh» (суп) готується з відвареного в глибокій сковороді бульйону з різними видами овочів, м'яса і морепродуктів. Інгредієнти маринуються зі спеціями і варяться до готовності.

Canh chua (в'єтнамська: [kaiŋ cuə], кислий суп) — це в'єтнамський кислий суп, корінний для Регіон дельти Меконгу в Південному В'єтнамі (Центральний В'єтнам також має свій власний canh chua).

Яка різниця між Canh Bun і Bun Rieu? Залежно від регіону, у якому ви перебуваєте (північ, середня частина, південь), вам подадуть кан булочку або булочку Ріє. Різниця в основному полягає в розмірі локшини та овочах, які її вміщують. Ця страва родом з Північного В'єтнаму.

Оцініть статтю