Що таке цукор демерара?

Замінники цукру демерара включають будь-який тип коричневого цукру, особливо світло-коричневий цукор, цукор турбінадо або цукор мусковадо в рівних кількостях. (Темно-коричневий цукор додасть сильнішого смаку патоки.) 29 липня 2021 р.

Цукор Турбінадо У США це найпопулярніший замінник цукру демерара, оскільки цей тростинний цукор дуже схожий. Цукор Turbinado має нотки патоки та хрустку текстуру demerara, тільки більше.

цукор turbinado Цукор Demerara тісно пов'язаний з цукор турбінадо і можуть використовуватись як взаємозамінні. Обидва є мінімально рафінованими тростинними цукрами, хоча цукор демерара має більш виражений смак патоки.');})();(function(){window.jsl.dh('dWy4Zr30D8uf0PEP7tKGmAc__46','

Цукор Демерара має бурштиновий колір і м’який смак, як і деякі м’які сорти коричневого цукру. Однак принципова відмінність полягає в тому цукор демерара має грубу та хрустку текстуру та відносно великий розмір кристалів, тоді як м’який коричневий цукор має м’яку текстуру та дрібні кристали розміром з касетку.

Традиційний спосіб виготовлення цукру демерара полягає в тому подрібніть цукрову тростину, вичавіть з неї сік, потім закип'ятіть рідину, щоб отримати темний сироп, яка по суті є неочищеною патокою.

Обробка: Цукор Turbinado виготовляється з цукрової тростини першого віджиму та містить більшу кількість патоки, ніж цукор demerara. Смак: цукор Turbinado має сильніший смак патоки, ніж цукор demerara. Цукор Демерара має трохи менший вміст патоки, тому має більш ірисово-карамельний смак.

Оцініть статтю