Що таке гриль Schwenker?

Швенкер є гриль, на якому зазвичай смажать стейк Швенкер. Швенкер складається з чаші для вогню (або просто багаття) і поворотної решітки, підвішеної до триноги або в меншій кількості випадків до конструкції, схожої на шибеницю.

Візьміть Schwenker, німецьку техніку гриля, яка походить із Саару, землі, яка межує з Люксембургом і Францією. Процес передбачає велика металева решітка, яку підвішують і залишають м’яко гойдатися над дров’яним вогнем. Візуально це виглядає вражаюче, з трьома здоровенними ланцюгами, які утворюють конусоподібну форму, щоб тримати установку в підвішеному стані.

Асадора іноді називають парильєро. Parilla – Parilla – це унікальний гриль, розроблений для методу асадо барбекю. Він має дві секції, перша містить вугілля або дрова, а друга секція містить металевий гриль, відомий як la parilla.

Готувати на сковороді, як правило, корисніше, ніж готувати на грилі. Сковороди дозволяють надлишку жиру та жиру приготувати їжу, а не капати на відкритий вогонь, як під час гриля. Готування на сковороді дозволяє уникнути обвуглювання, яке може утворювати шкідливі сполуки, коли жир капає на вогонь.

Шнек є металевий штопороподібний вал, що обертається, з лезом на кінці, який подає невелику кількість гранул із бункера-гриля до вогнища. Запалювальний стрижень/гарячий стрижень запалює гранули та розпалює вогонь, підвищуючи початкову початкову температуру гриля відповідно до налаштувань контролера.

Метод клінічного обстеження грудей (CBE) MammaCare є результатом дослідження, яке визначило п’ять основних методів обстеження для виконання стандартизованого клінічного обстеження грудей. ПАЛЬПАЦІЯ – Використовуйте подушечки трьох середніх пальців, щоб зробити три кола розміром з копійки на кожній точці, яку ви пальпуєте.

Оцініть статтю