Що таке гуаро в Коста-Ріці?

Гуаро Коста-Ріки Гуаро вважається один з найпопулярніших алкогольних напоїв Коста-Ріки і навіть має власну фабрику для національного виробництва та навіть для експорту.31 липня 2022 р

Це а прозорий бренді з цукрової тростини з трохи солодшим смаком, ніж інші дистильовані напої. Він популярний у Колумбії, Коста-Ріці, Еквадорі, Сальвадорі, Гватемалі, Гондурасі та Нікарагуа, хоча в багатьох місцях слово «гуаро» використовується для позначення практично будь-якого типу дистиляту.

Касіке Гуаро є лікер на основі цукрової тростини високої чистоти і це найбільш продаваний дистилят в Коста-Ріці. Він відомий як «костаріканський лікер». Маючи нейтральний смак, гуаро можна вживати в чистому вигляді або поєднувати з будь-якою натуральною або штучною сумішшю.

Гуаро — це спиртний напій із ферментованої цукрової тростини, відомий як агуардьєнте, що буквально означає «палаюча вода». На відміну від рому, який зазвичай витримується протягом року, гуаро готовий до вживання, як тільки його дистилюють і змішують з водою. . Він прозорий, злегка солодкуватий і не має сильного смаку сам по собі.

Перший напій Коста-Ріки Карибського басейну, без сумніву гуаро. Цей напій являє собою світлий алкоголь, виготовлений із цукрової тростини, що надає йому солодкого смаку порівняно з іншими дистилятами.

Іспанський термін guaro може означати одне з наступного: Guaro (напій), алкогольний напій, отриманий з цукрової тростини, виробленої в деяких частинах Центральної Америки та Колумбії . Гуаро (Ларенсе), фольклорний спосіб називати жителів штату Лара, Венесуела. Гуаро (Іспанія), муніципалітет у провінції Малага.

Оцініть статтю