Що таке мармалата?

Переклад marmellata – італійсько-англійський словник marmalade [іменник] вид варення з апельсинів, лимонів або грейпфрутів.31 липня 2024 р

іменник. mar·​ma·​lade ˈmär-mə-ˌlād. : прозоре підсолоджене желе, в якому зважені шматочки фруктів і фруктової шкірки.

Мармелад (від португальського marmelada) — фруктова консервація, виготовлена ​​з сік і цедра цитрусових плодів, проварених з цукром і водою. Всім відомий варіант – з гіркого апельсина. Його також виготовляють з лимонів, лаймів, грейпфрутів, мандаринів, солодких апельсинів, бергамоту та інших цитрусових або їх комбінації.

Варення готують з одного виду фруктів або овочів, тоді як мармелад при приготуванні повинен використовувати цитрусовий фрукт.. Для варення використовуються цілі плоди шляхом подрібнення, пюрування та варіння, тоді як мармелад складається з цитрусової шкірки, м’якоті та соку (а не цілого фрукта).

так Чи корисний мармелад? У GOOD GOOD нам часто задають це запитання. Відповідь така так, особливо якщо ви обираєте мармелад без додавання цукру, як у нас. Мармелад, чудова консервація з цитрусових, протягом століть був основним продуктом сніданку.

Варення готують з одного виду фруктів або овочів, тоді як мармелад при приготуванні повинен використовувати цитрусовий фрукт.. По-друге, у джемах використовують цілі плоди шляхом подрібнення, пюрування та варіння, тоді як мармелад складається із шкірки цитрусових (а не цілих плодів).

Оцініть статтю