Що таке молочний чай на Тайвані?

Bubble Tea 珍珠奶茶, також відомий як чай з перловим молоком або молочний чай боба, — це тайванський напій на основі чаю, винайдений у Тайчжуні (Тайвань) у 1980-х роках. Чай зазвичай змішують з молоком або фруктами і додають жувальні кульки тапіоки або інші начинки.

Відомий як «боба» (сленговий термін на тайванській мові для перлин тапіоки) і «бульбашковий чай» (відносно бульбашкової піни, яка утворюється під час струшування чаю), цей напій став світовою сенсацією. Але що в імені?

на жаль, боба сама по собі дає дуже мало користі для здоров’я, хоча його калорії та вуглеводи можуть забезпечити вам заряд енергії. У більшості випадків чай ​​боба містить високий рівень цукру, що пов’язано з такими довгостроковими захворюваннями, як діабет і ожиріння.

Відмінності: Інгредієнти: Pantyhose Milk Tea містить чорний чай, заварений зі згущеним молоком або згущеним молоком, тоді як Teh Tarik містить згущене молоко та/або згущене молоко, іноді з додаванням цукру.

високогірний улун Донг Дін є одним із найулюбленіших чаїв на Тайвані. Це класичний фаворит завдяки його теплому, сильному та ситному характеру. Лише кілька десятиліть тому Дон Дін був таким же модним, як високогірний улун сьогодні, але останніми роками його дещо недооцінюють.');})();(function(){window.jsl.dh('_7) -1ZtyPOoKikPIP48rYyQs__33','

Сьогодні багато хто називає бульбашки Перлами або Боба. Зазвичай це напій на основі чаю з додаванням начинок. З іншого боку, чай з молоком — це напій на основі чаю, який готується з молоком. Тому це категорія бульбашкового чаю.

Оцініть статтю