Що таке морква берлікум?

Овочева морква – основна культура Berlicum 2 Якісний відкритозапильний європейський сорт для основного посіву забезпечує красиві 8 дюймів, коріння хорошого розміру, надзвичайно гладкі, довгі, з невеликою серцевиною та тупими кінцями. Відмінна міцна м'якоть і смак. Він також дуже добре зберігається взимку.

Виберіть сорти моркви, відомі своїм солодким смаком. Дантес, мізинець, короткий і солодкий, солодкість і ніжно-солодкий є лише деякі з них для розгляду. Обов’язково висаджуйте моркву на початку сезону, щоб отримати врожай на початку літа, в середині сезону для збору осіннього врожаю або восени для збору зимового врожаю в більш м’якому кліматі.

Висівають послідовно з з лютого по серпень для збору врожаю з червня по січень. Берлікум має міцнішу бадилля, стійкий до альтернаріозу (фторозу моркви) і розщеплення. Також має деяку осінню морозостійкість і добре зберігається.

Морква варіюється в кольорах від традиційного оранжевого до фіолетового, золотисто-жовтого та кремово-білого, що нагадує пастернак. Їхні розміри варіювалися від пухких і круглих до довгих і худих, а інші були такими ж, як азіатський дайкон. А на смак була приємна солодкість.

Існує п'ять основних видів моркви: Нант, Шантеней, Бебі, Імператор і Денверс: Нант легко і широко адаптується; прямі циліндричні корені довжиною 5” – 7”.

Улюблені ароматні сорти моркви

  • "Денверс"
  • "Purple Haze"
  • "Космічний фіолетовий"
  • "Дракон"
  • "Червоний Нант"
  • «Паризький ринок»
Оцініть статтю