Що таке посівний ячмінь?

Ячмінь є однорічна злакова культура, яка використовується головним чином для годування худоби, фуражів і приготування солоду. Зерно ячменю має подібний до кукурудзи профіль поживних речовин, що робить його цінним і універсальним кормовим зерном.

ячмінь, зерно, як пшениця, виглядає як пшениця, але це очищене зерно з глютеном, але не є пшеницею. Що таке лущене зерно? Це зерна, які мають зовнішню оболонку, яка називається оболонкою (прикладом є неочищений рис), яку потрібно подрібнити, щоб відкрити їстівне зерно. Відомо, що ячмінь має низький ГІ (глікемічний індекс нижче 55).

Види ячменю

  • Цільнозерновий ячмінь містить усі три частини ядра зерна (висівки, ендосперм і зародок). …
  • Горщик або шотландський ячмінь трохи шліфований, тому він готується швидше. …
  • Перлова крупа була відшліфована ще на один крок.

Перлова крупа, яку часто називають «перлова крупа», є найпоширенішою формою ячменю. Він усе ще жувальний і поживний, але менший, ніж очищений ячмінь, оскільки зовнішня оболонка та шари висівок були видалені. Так як зерна поліровані і м'якше, вони готуються менше, приблизно 40 хвилин.

У всьому світі 70% виробленого ячменю використовується як корм для тварин, тоді як 30% використовується як джерело зброджуваного матеріалу для пива, або для подальшої дистиляції у віскі, а також як компонент різних харчових продуктів. Використовується в супах і рагу, а також в ячмінному хлібі різних культур.

Фарро та ячмінь, будучи цільнозерновими, містять більше клітковини та користі для здоров’я, ніж білі макарони чи білий рис. Ячмінь і фарро схожі тим, що вони багаті клітковиною, а також містять білок. Вміст клітковини дозволяє ячменю та фарро грати роль у зниженні рівня холестерину та зміцненні імунної системи.

Оцініть статтю