Що таке Регламент ЄС № 1935 2004?

Регламент (ЄС) № 1935/2004 (або «Рамковий регламент») Європейського Парламенту та Ради від 27 жовтня 2004 року встановлює загальні вимоги до матеріалів і предметів, призначених для прямого або непрямого контакту з харчовими продуктами, харчовими продуктами або напоями. розміщені на ринку Європейського Союзу…

– рамковий Регламент (ЄС) № 1935/2004, який встановлює загальні вимоги безпеки для виробництва, обробки та розповсюдження всіх можливих ПТМта – ряд підзаконних актів, що встановлюють конкретні вимоги безпеки («конкретні заходи») для окремих ПМБ3.

Регламент (ЄС) № 852/2004 вимагає цього кожна особа, яка працює в зоні обробки харчових продуктів, повинна підтримувати високий рівень особистої чистоти і носити відповідний, чистий і, у разі необхідності, захисний одяг.

Регламент (ЄС) № 178/2002 Європейського Парламенту та Ради встановлює загальні принципи та вимоги харчового права ЄС; засновує Європейський орган з безпеки харчових продуктів; і встановлює процедури з питань безпеки харчових продуктів.

Цей Регламент встановлює особливі правила щодо гігієни харчових продуктів тваринного походження для операторів ринку харчових продуктів. Ці правила доповнюють правила, встановлені Регламентом (ЄС) № 852/2004. Вони застосовуються до необроблених і оброблених продуктів тваринного походження.

Регламенти ЄС означає Правила Європейського Союзу чинні в даний час, включаючи, але не обмежуючись Регламентом ЄС 2027/97, ​​889/2002 і 261/2004 і 1107/2006. Регламенти ЄС означає Регламент Комісії та Регламент Ради; Регламенти ЄС означає Регламент Комісії (ЄС) №

Оцініть статтю