Що таке рідний код помилки SQLSTATE 23000?

SQLSTATE[23000]: це стандартний код SQL, що вказує на порушення обмеження цілісності. Код «23000» вказує на те, що це порушення обмеження цілісності, яке зазвичай вказує на повторюваний запис або інший тип порушення цілісності в базі даних.31 грудня 2023 р.

Щоб вирішити цю проблему, ми можемо отримати де частину запиту колекції та змінити її, як показано в наступному коді:

  1. $collection = $this->getCollection(); // отримати колекцію основної таблиці.
  2. $select = $collection->getSelect();
  3. $where = $select->getPart('де');
  4. foreach ($where as &$item) {

Оновити недійсні дані У вас є недійсні або відсутні дані для обмежень CHECK, обмежень FOREIGN KEY або обмежень NOT NULL. Вам потрібно буде оновити рядки, щоб виправити дані. Наприклад, якщо у вас є обмеження CHECK, згідно з яким ProductPrice має бути більше 0, і ви отримуєте порушення, ви можете запустити: SQL.

мені потрібна допомога з результатом помилки "SQLSTATE[23000]: Порушення обмеження цілісності:" Це означає, що ви намагаєтеся вставити деякі дані в стовпець, який не виходить, важко бути більш точним, не бачачи свого коду.

SQLSTATE є стандартне кодування SQL для помилок, які зазвичай використовуються JDBC, ODBC та іншими клієнтськими API. SQLSTATE складається з двох частин: двосимвольного класу та трьохсимвольного підкласу. Кожен символ має бути цифрою від «0» до «9» або від «A» до «Z».

SQLSTATE[23000]: це стандартний код SQL, що вказує на порушення обмеження цілісності. Код «23000» вказує, що це порушення обмеження цілісності, зазвичай вказуючи на повторюваний запис або інший тип порушення цілісності в базі даних.

Оцініть статтю