Що таке типова індійська вечеря?

Відповідно до звичаїв індійської кухні, страва повинна збалансувати всі шість смаків. Страви талі відрізняються в різних регіонах і зазвичай подаються в невеликих мисках на підносі або банановому листі. Типові страви можуть включати рис, дал, овочі, роті, йогурт, чатні або мариновані огірки та щось солодке.12 червня 2024 р

Основою типової індійської вечері (або обіду) є рис, або лепешка, і рагу з сочевиці (дал). Також буде вегетаріанське рагу, а якщо не вегетаріанське, то каррі з м’ясом, куркою або морепродуктами.

Вечеря зазвичай використовується як термін для основний вечірній прийом їжі, хоча його використання значно відрізняється. Вечеря може використовуватися для опису легкої закуски або їжі ввечері, після або замість вечері.

Папад, також відомий як пападум, це тонкий, хрусткий диск, виготовлений із борошна з сочевиці або нуту. Він є ідеальним доповненням до будь-якої індійської страви, пропонуючи хрустку текстуру та яскравий смак. Papad має різні смаки, як-от звичайний, перець і кмин, що додає додатковий вимір обідньому досвіду.

Рис є основною їжею (як і в усіх штатах Південної Індії), яку їдять разом із продуктами з сочевиці, такими як паппу (сочевиця) і пулусу (тушковане рагу), а також гострими овочами або каррі.. В Андхра до далу зазвичай додають листову зелень або овочі, такі як гарбуз і баклажани.

З 19:00 до 21:00. У середньому в індійській родині бажаний час обіду може тривати від 19:00 до 21:00. Де 9 вечора означає пізню вечерю. Звичайно, можуть бути люди, які вечеряли о 10 або 11 вечора і лягали спати. Але ми зараз не про них.

Оцініть статтю