Що такого особливого в блакитному сирі?

Він природним чином забезпечує білки, жири та кальцій. Має характерний різкий запах. Воно маслянисте на смак, а його гострота змінюється залежно від типу молока. що використаний (корова, коза чи вівця) і час дозрівання. Має смуги блакитний, невелика кислотність і в ньому розвивається гриб Penicilium.

він блакитний сир Це дуже хороше джерело кальцію що Це важливо для здоров'я кісток. Покращує пам'ять: поживні речовини, присутні в блакитний сир Вони допомагають покращити пам'ять і боротися з проблемами, пов'язаними з пам'яттю. Джерело фосфору: блакитний сир Це дуже хороше джерело фосфору.

Синій сир Він багатий вітамінами A, D і E, а також вітамінами групи B, такими як B5, що так важливо для боротьби зі стресом, запобігання розвитку мігрені та втручання в синтез антитіл. Це навіть сприятиме зниженню шкідливого холестерину в крові.

Назва «блакитний сир» відноситься до загальної класифікації тих сирів, виготовлених з коров’ячого, овечого або козячого молока, які У їхніх макаронних виробах є культури пеніцилу, поширеного грибка в ґрунті, який взаємодіє з сиром. Ця присутність грибів призводить до того характерного синього до сіро-зеленого кольору.

Синій сир характеризується своєю колір, зелений/сірувато-блакитний, інтенсивний і сильний запах, а також пряний і солоний смак, серед іншого, самим Penicillium roqueforti.

Натомість якщо ви виявили сірі або чорні плями цвілі або яскраво-рожеві або жовті плями, є явними ознаками того, що ваш блакитний сир має бути у смітнику. Крім того, слизовий або затверділий сир, а також уже сухий сир, ймовірно, зіпсуються.

Оцініть статтю