Що відбувається, коли ми зберігаємо їжу в холодильнику?

Чим довше зберігання в холодильнику, тим буде більше ймовірності того, що Listeria, бактерія, яка викликає харчові захворювання, може розвинутися, особливо якщо температура в холодильнику вище 40° F (4° C).18 січня 2023 р.

Коли продукти зберігаються в холодильнику перешкоджає розмноженню бактерій. Це важливо, оскільки запобігає розкладанню їжі, що захищає нас від хвороб. Якщо температура висока, їжа зберігається дуже мало.

Охолодження: це зберігання харчових продуктів при температурі від 0 °C до 8 °C, близькій до точки замерзання. Зазвичай його використовують у свіжих продуктах, щоб забезпечити це розмноження мікробів відбувається набагато повільніше.

Оптимальною температурою холодильника для зберігання їжі є менше 40 градусів за Фаренгейтом. Якщо у вашому холодильнику температура вище цієї, бактерії можуть розмножуватися та спричиняти псування або забруднення їжі.

Їжа в холодильнику зберігається довше, ніж якщо залишити її неохолодженою, тому що низька температура або холод всередині призводить до зниження активності мікроорганізмів, тому коли ви зберігаєте їжу в холодильнику, її розкладання сповільнюється, тому що відбувається повільніше.

Низькі температури, за винятком окремих випадків, не знищують мікроорганізми, а скоріше пригнічують їхню дію, і коли продукт виймають із холодильника чи розморожують, мікроби відновлюють свою активність і погіршують її.

Оцініть статтю