Що вважається кустарним?

: виробляється в обмежених кількостях ремісником за допомогою традиційних методів. кустарний хліб/сир/вино. також : створення продукту в обмеженій кількості традиційними методами. кустарна виноробня. 31 липня 2024 р

Це так виробляється малосерійно або невеликими серіями. Його не виробляють масово і не вирощують у промислових масштабах. Його виготовляють за допомогою традиційних методів та інструментів – зазвичай це ручна робота, а не промислова. Його створюють за традиційним рецептом, якому, можливо, вже сотні років.

Учень повинен успішно пройти теоретичну підготовку, практику на виробництві під керівництвом наставника та скласти етап заліку. Після успішного проходження вищезазначеного учень складатиме останній іспит із професійної майстерності та отримає кваліфікацію ремісника.

Ремісник (від фр. artisan, італ. artigiano) — це кваліфікований ремісник, який виготовляє або створює матеріальні об'єкти частково або повністю вручну.

Щось кустарне є зроблений вручну і дуже особливий. Маленька дерев’яна ложечка, яку вирізала ваша сестра, зроблена кустарно, як і мед із вулика ваших сусідів. Цей прикметник описує речі, зроблені ремісниками або вмілими ремісниками.

Визначення: Ремісник – це кваліфікований ремісник або художник. У патентному праві ремісник — це особа зі звичайними навичками в галузі мистецтва, яка використовується для визначення того, чи заявка на патент відповідає вимогам допуску. Прикладом ремісника є вмілий тесля, який вміє створювати гарні меблі вручну.

Оцініть статтю