Що я можу прочитати в Біблії, щоб заспокоїти тривогу?

Одним із уривків, який часто цитують у важкі часи, є Филип’ян 4:6-7: «Не турбуйтеся ні про що; натомість моліться про все. Скажіть Богові, що вам потрібно, і подякуйте Йому за все, що Він зробив. Тоді ви відчуєте мир Божий, який перевершує все, що ми можемо зрозуміти.13 жовтня 2023 р.

в половина від муки Я кликав до Господа, і Він відповів мені, і дав мені свободу. Господь зі мною; Я не боюся з Що можуть зробити зі мною прості смертні. Господь зі мною і дає мені свою допомогу; привіт з дивись на тих, хто ненавидить мене, переможених!

до шукайте вірші миру та надії, практикуйте молитву та медитацію над Словом, знайдіть підтримку у релігійній спільноті, практикуйте самоперевірку та шукайте професійної допомоги, ви можете використовувати Біблію як потужний інструмент для подолання цих емоційних проблем.

У Филип’ян 4:6-7 ми знаходимо уривок що говорить безпосередньо з нами занепокоєння: «Ні про що не турбуйтеся; натомість при кожній нагоді з молитвою та благанням виявляйте свої прохання Богові та дякуйте Йому. і мир з Бог, що Передає всяке розуміння, буде стерегти ваші серця і ваші думки у Христі Ісус».

Псалми 40:2-5 РВК витягнув мене з ями відчаю, вирвав із болотистого багна, поставив ноги на камінь; Це змусило мене йти твердим кроком! Він поклав на мої уста нову пісню, пісню хвали нашому Богові. Багато хто побачив це і злякався, і поклав надію на Господа.

Одним із уривків, який часто цитують у важкі часи, є Філіппійців 4:6-7: «Ні про що не турбуйтеся, а про все моліться. Скажіть Богові, що вам потрібно, і подякуйте Йому за все, що Він зробив. Тоді ви відчуєте мир Божий, який перевершує все, що ми можемо зрозуміти.

Оцініть статтю