Що я можу зробити з тягучим манго?

Якщо ви в кінцевому підсумку нарізаєте манго, яке виходить занадто м’яким або тягучим, щоб нарізати кубиками, я рекомендую подрібнивши його в пюре або додавши в смузі….або просто вийміть його з шкірки ложкою та з’їжте просто!

Манго Tommy Atkins Unlike Манго Томмі Аткінс які солодкі, але жилаві, і на відміну від манго Ataulfo, які не такі жилаві, але не такі солодкі… ці манго Keitt солодкі, а не жилкуваті!');})();(function(){window.jsl.dh ('ywa5Zrv0EZinptQPwtv8uAI__30','

Десятиліттями описували як таємничий розлад, Знебарвлення смоляного каналу (RCD) призводить до появи химерних прожилок у м’якоті манго. Уражені манго безпечні для споживання, але плями та зміна кольору, викликані RCD, роблять фрукти практично непридатними для продажу.

Ви можете спробувати порізати його на маленькі шматочки ножем або змішати, процідити та зробити смузі. Корінь вашої проблеми полягає в сорті манго. Деякі манго жахливо волокнисті, а деякі м’які, як масло.

Якщо плід має темні плями на шкірці, то він почав гнити. Злегка коричнева м’якоть означає, що плоди почали псуватися всередині. Якщо м’ясо все ще пахне потом і «схожим на манго», то його можна їсти. Якщо він пахне або нагадує чистячу рідину, краще викинути його.

Якщо ви в кінцевому підсумку нарізаєте манго, яке виходить занадто м’яким або тягучим, щоб нарізати кубиками, я рекомендую подрібнивши його в пюре або додавши в смузі….або просто вийміть його з шкірки ложкою та з’їжте просто!

Оцініть статтю