Що за їжа така zea?

Кукурудза роду Zea є відносно близький до сорго, обидва належать до клади PACMAD трав Старого Світу, і значно віддаленіші від рису та пшениці, які входять до іншої великої групи трав, клади BOP. Він тісно пов'язаний з Tripsacum, gamagrass.

Наукове ім'я Зеа "Triticum dicoccum” і хоча зовні вона схожа на пшеницю, харчовий склад її інший. Здебільшого його називають Zeia, Spelt і Emmer, але його не слід плутати з німецьким Dinkel або житом.

Зеа – це а грецький хліб зроблений з фарро або "зеа", як це відомо грецькою мовою. Хліб, як правило, жувальний і легкий, містить більше харчових волокон, ніж пшеничний хліб.

кукурудза Zea — рід квіткових рослин родини злакових. Найвідомішим видом є Z. mays (по-різному називається кукурудза, кукурудза або індійська кукурудза), одна з найважливіших культур для людських суспільств у більшій частині світу. Чотири дикі види, широко відомі як теосинтеси, є місцевими жителями Мезоамерики.');})();(function(){window.jsl.dh('q1G5Zu6gIe_lxc8P7dyRqAk__46','

Кукурудзу можна розглядати або зерно, або овочзалежно від того, коли його збирають. Рівень зрілості кукурудзи під час збирання впливає як на її використання в їжу, так і на її харчову цінність. Кукурудза, зібрана повністю дозрілою та сухою, вважається зерном.

Зеа є високопоживний і містить важливі поживні речовини, які роблять його кращим від інших зернових: Зея вдвічі багатша харчовими волокнами, ніж пшениця, що робить її хорошим вибором для людей, які страждають на діабет.

Оцініть статтю