Що заборонено під помадку?

Тому помадка не дозволяється безпосередньо Вершки, кварк або крем для пудингу контактують, оскільки високий вміст вологи розм’якшує цукрову масу. Тому помадка найкраще підходить для випічки, покритої тонким шаром ганашу або американського масляного крему.

Ганаш як основа для помадки Одним з кращих варіантів стійкої і гладкої основи є ганаш. Ганаш готується з шоколаду і вершків, які розтоплюються до кремоподібної консистенції. Намажте торт тонким шаром ганашу перед тим, як покласти зверху помадку.

В якості основи рекомендуємо взяти ганаш, американський масляний крем або наш крем для торта і прикраси. Інші креми, такі як вершки, джем або класичні масляні креми для пудингу, не підходять для помадних тортів. Надмірний вміст вологи або кислоти розчиняє цукор у помадці.

Те саме стосується Нутелли. Нутеллу можна використовувати звичайну для намазування. Однак він дуже солодкий і липкий. Нерівності важко компенсувати.

Помадка не повинна контактувати з особливо вологими або особливо сухими ділянками вашого торта. Інгредієнти на водній основі, зокрема, допомагають помадці розчинятися та скручуватися. Однак, якщо поверхня занадто суха, вона не може розвинути адгезію і буде плавати на торті.

Тому помадка не повинна контактувати безпосередньо з вершками, кварком або кремом для пудингу, оскільки високий вміст вологи розм’якшує цукрову масу. Тому помадка найкраще підходить для випічки з тонким шаром Ганаш або американський масляний крем позначені.

Оцініть статтю