Що змінюється від анчоусів до анчоусів?

Іхтіологія говорить нам, що анчоуси і анчоуси є частиною сімейства Engraulidae, але на рибному прилавку нерідко можна знайти їх розділених і різних на основі їхнього біологічного циклу. Тобто найменша і ще молода риба вважається анчоусом, а більша доросла риба – анчоусом..

Що робить різницю між двома деномінаціями спосіб обробки. Під анчоусами ми зазвичай розуміємо свіжу або мариновану рибу. Хамсою зазвичай називають рибу, яка пройшла процес дозрівання в солі, що тривав не менше року.

The анчоуси/анчоуси вони характеризуються маленьким тілом І звужені з золотистими відтінками луски І вони рідко перевищують 18/20 см в довжину; The Сардини натомість вони мають більш кремезне тіло, червонуваті відтінки І вони можуть досягати 25 см в довжину.

Як ми вже говорили, анчоуси і анчоуси це та сама риба, яка належить до однієї родини, що відрізняє їх – це спосіб їх обробки та збереження.

Є деякі відмінності точний, на вигляд, за розміром І консистенції: філе анчоуси розфасований в банки, хоча дуже схожий на філе грудинки, здаються тоншими, навіть майже плоскими. The грудинки вони, як правило, більші, але перш за все вони товщі І "м'ясистий".

Насправді анчоуси мають дуже високий вміст пуринів, речовин, які особи, які страждають на подагру або мають надлишок сечової кислоти в крові їх було б добре уникати. Солоні анчоуси, через дуже високий вміст натрію, що міститься в м'ясі, звичайно не показані в дієті гіпертонікам.

Оцініть статтю