Що значить рука Господня не вкорочена?

«Занадто короткий» означає «бути обмеженим або слабким». ' Це означає нездатність або менш здатна. Хороша новина: «Дійсно, рамено Господнє не надто коротке, щоб спасти…» Немає обмежень чи слабкості в Його здатності спасти будь-кого; слава алілуя. У Пс. 118:16 Давид каже: «… Господня рука робить відвагу (великі речі). 6 лютого 2018 р.

Немає нікого, до кого б Бог не міг дотягнутися. Ніхто не зайшов надто далеко, і нікому поза Його допомогою. Іноді, коли ми маємо внутрішню інформацію про чиїсь гріхи та вади, ми думаємо, що вони зайшли занадто далеко, щоб Бог міг їх досягти.

Заголовок сьогоднішнього послання: «Чи рука Господа занадто коротка?» вказує на те, що Господь Бог достатньо могутній, щоб виконати теми подяки, які ми маємо в Ісусі. По-перше, подякуймо Богові за всі труднощі, з якими ми можемо зіткнутися (1-3)

духовна сила “Господь обнажив Свою святу руку на очах усіх народів; і всі кінці землі побачать спасіння нашого Бога». (Ісаї 52:10) Людська рука часто використовується в Біблії як символ духовна сила чи сила.');})();(функція(){window.jsl.dh('8E-5ZsrtCIuWhbIPgZWR4QU__27','

Біблійні ворота Ісая 59 :: NIV. Справді, рамено Господнє не коротке, щоб рятувати, і вухо Його не надто тупе, щоб чути. Але ваші беззаконня відлучили вас від вашого Бога; твої гріхи сховали лице його від тебе, щоб він не чув. Бо твої руки заплямовані кров’ю, твої пальці — почуттям провини.

Числа 11:23 Ukrainian Bible (UKR) І сказав Господь до Мойсея: Чи рамено Господнє вкоротилося? Тепер побачиш, чи станеться з тобою те, що я скажу, чи ні».

Оцініть статтю