Скільки часу потрібно, щоб заморозити крем-яйце?

Найкращий спосіб зробити це, не створюючи липкого безладу, — заморозити яйце перед тим, як його їсти. Помістіть крем-яйце в морозилку і дайте йому охолонути не менше двох годин.

Я зазвичай заморожую свої крем-яйця перед використанням, оскільки це запобіжить випадковому розчавленню яйця, коли ви пізніше загортатимете в нього брауні, їм потрібно лише годину чи дві заморожування перед розтріскуванням (розумієте?).

Хоча терміни можуть дещо відрізнятися, ви можете очікувати, що процес заморожування яєць займе весь процес від 2 до 3 тижнів завершити. Більшість циклів можна виконати менш ніж за 2 тижні. Стимуляція яєчників для виробництва яйцеклітин узгоджується з вашим менструальним циклом, щоб забезпечити оптимальні результати.

Заморожують лише зрілі життєздатні яйцеклітини, оскільки лише вони можуть бути правильно запліднені пізніше. Як правило, близько 80% вилучених яєць вважаються зрілими та придатними для заморожування.

Усі любителі вершкового яйця небесного вибору мають можливість зберігати 14 днів. (Якщо ви можете так довго протистояти) Яєчна бомба з кремом має термін придатності 1 місяць. Поради щодо зберігання вказані на коробці.

Хоча заморожування яєць є багатоетапним процесом, це набагато простіше, ніж ви думаєте. «Це точно такий самий процес, як і для екстракорпорального запліднення», — каже Кросс. «Єдина відмінність полягає в тому, що після вилучення яєць ми зберігаємо яйця, а не запліднюємо їх».

Оцініть статтю