325°F Підрум’яніть смажене при 500°F (або такій високій, як ваша духовка) протягом 15 хвилин. Знизьте температуру духовки до 325°F, щоб закінчити смаження: Зменшіть температуру духовки до 325°F. Запікайте в духовці, поки не зафіксує термометр 115°F для рідкого випікання або 120° для середнього прожарювання та 130°F для середнього прожарювання.');})();(функція(){window.jsl.dh('Jmu5ZqA8nqGR1Q_azuXgAw__22','
Чи накриваєте ви смажені ребра під час приготування? Ви можете накрити реберця кришкою під час приготування після обсмажування, щоб допомогти їм зберегти частину вологи, але це не обов’язково. Для найкращих результатів залиште печеню без кришки, доки не виймете її з духовки або гриля та поставте при кімнатній температурі для відпочинку.
Запікати в дуже гарячій духовці (450-475 градусів) 30 хвилин, зменшити вогонь до 300 градусів і готувати наступним чином: Рідкісний – 18-20 хвилин за фунт, середній – 25 хвилин за фунт, добре зроблений – 30 хвилин за фунт.
Як довго готувати печеню з чака в духовці
Час приготування Chuck Roast | 250°F | 350°F |
---|---|---|
3 фунти | 3 1/2 години | 2 1/2 години |
4 фунти | 4 1/2 години | 3 години |
6 фунтів | 5 годин | 3 1/2 години |
8 фунтів + | 6 годин+ | 4 години+ |
приготований низький і повільний у духовці та завершити вибухом тепла для найсоковитішого, найсмачнішого, рівномірно приготованого первинного реберця. Кенджі — колишній кулінарний директор Serious Eats і теперішній кулінарний консультант сайту.