Скільки емпанад з'їв Джон Сіна?

Коли емпанаду подають нам як закуску перед їжею, прийнято розраховувати одна або дві емпанади нормального розміру на людину. Якщо він має бути основним учасником їжі, нормальним вважається п’ять-шість. Для справжньої регіональної емпанади з Estancia в Буенос-Айресі важливо загорнути серветку.

Ось як їсти емпанаду як професіонал:

  1. Візьміть емпанаду в руку і зробіть невеликий укус від краю, щоб випустити пару.
  2. Випийте улюблений напій, щоб доповнити смаки. …
  3. Замочіть емпанаду у вибраному соусі, переконавшись, що кожен укус насичений смаком.

Хоча це дуже смачно, це не найздоровіша їжа, яку ви можете споживати. Чудова новина полягає в тому, що ви все ще можете отримати емпанаду з усім смаком, але з меншою кількістю калорій, жиру та більшою поживністю з більш здоровими версіями.

Емпанада

Емпанаділла з Іспанії
ТипКондитерські вироби
Супутня кухняІспанська аргентинський перуанський чилійський Колумбійський кубинський еквадорський мексиканець Венесуельський уругвайський сардинський філіппінець сицилійський
Основні інгредієнтиМ'ясо, сир, кукурудза або інші інгредієнти
ВаріаціїПастельний, пастозний

Емпанади є багате джерело білків. Вони являють собою ідеальне поєднання вуглеводів і білків, що робить їх ідеальними для збільшення м’язів і відновлення тканин. Емпанади також є багатим джерелом вітамінів. Вони мають помірну кількість вітаміну B-6, який необхідний для імунітету та зниження стресу.

Оцініть статтю