Коли емпанаду подають нам як закуску перед їжею, прийнято розраховувати одна або дві емпанади нормального розміру на людину. Якщо він має бути основним учасником їжі, нормальним вважається п’ять-шість. Для справжньої регіональної емпанади з Estancia в Буенос-Айресі важливо загорнути серветку.
Ось як їсти емпанаду як професіонал:
- Візьміть емпанаду в руку і зробіть невеликий укус від краю, щоб випустити пару.
- Випийте улюблений напій, щоб доповнити смаки. …
- Замочіть емпанаду у вибраному соусі, переконавшись, що кожен укус насичений смаком.
Хоча це дуже смачно, це не найздоровіша їжа, яку ви можете споживати. Чудова новина полягає в тому, що ви все ще можете отримати емпанаду з усім смаком, але з меншою кількістю калорій, жиру та більшою поживністю з більш здоровими версіями.
Емпанада
Емпанаділла з Іспанії | |
---|---|
Тип | Кондитерські вироби |
Супутня кухня | Іспанська аргентинський перуанський чилійський Колумбійський кубинський еквадорський мексиканець Венесуельський уругвайський сардинський філіппінець сицилійський |
Основні інгредієнти | М'ясо, сир, кукурудза або інші інгредієнти |
Варіації | Пастельний, пастозний |
Емпанади є багате джерело білків. Вони являють собою ідеальне поєднання вуглеводів і білків, що робить їх ідеальними для збільшення м’язів і відновлення тканин. Емпанади також є багатим джерелом вітамінів. Вони мають помірну кількість вітаміну B-6, який необхідний для імунітету та зниження стресу.