Скільки коштує харчування на одну особу?

Отже, для холодного шведського столу вам потрібно витратити від 15 до 30 євро за кожну людина. Коктейльна вечеря коштує від 10 до 12 євро за особу людина за маленький аперитив і близько 30 євро за більший коктейль (близько двадцяти штук на людина). Нарешті, для обіду сидячи розраховуйте від 15 до 40 євро за людина.

Бюджет холодного фуршету на 30 осіб зазвичай виходить приблизно від 450 до 1050 євро. Для такого фуршету вам знадобиться від 2 до 3 закусок, 2 гарнірів і 2 різних десертів. Але все залежить від ваших уподобань, класу гостей, приводу і страв в меню.

граф: для організація коктейльної вечері: від 25 до 80 євро з особи в залежності від кількості закусок; для сидяче харчування: від 50 до 150 євро на людину для закуски, другі страви та сири; для шведський стіл: від 15 до 40 євро з людини.

В середньому розраховуйте на бюджет від 15 до 30 євро з особи для холодного шведського столу (для порцій приблизно від 500 до 700 г), включаючи солоні та солодкі страви. У всіх випадках переконайтеся, що запропоновані ціни включають повну послугу.

Обчисліть ставку маржі та ціну продажу. Ставка маржі, зі свого боку, розраховується таким чином: (комерційна націнка / ціна покупки без податку) x100. Наприклад, якщо ви продаєте блюдо за 15 євро без урахування податку, а закупівельна ціна його сировини становить 6 євро без урахування податку, розрахунки будуть такими: Маржа: 15-6 = 9.

3000 євро Перше, що потрібно знати, це те, що ціни різняться від одного закладу громадського харчування до іншого та залежать від вибраного меню. Загалом ціна холодного шведського столу становить від 15 до 30 євро (або трохи менше чи більше) з людини. Щоб розмістити 100 гостей, необхідно спланувати від 1500 до 3000 євро.

Оцініть статтю