Скільки коштує виробництво кустарного морозива?

Витрати на харчування можна нівелювати, ретельно вибираючи продукти та постачальників. Чи виробляти кілограм морозива в середньому коштує від 4 до 5 євро50 центів цих змінних витрат закінчуються на конусі. 27 травня 2023 р.

5,00 євро У якісному морозиві вартість сировини коливається від 2,00-5,00 євро за кг. залежно від смаків: починаючи від 2 для найдешевших смаків і досягаючи 5 для найдорожчих, за винятком фісташок, які можуть коштувати до 5,50 – 6,00 євро за кг.'); {window.jsl.dh('A1W5ZoftBYCEwPAPuJCBKA__25','

Зазвичай у магазинах морозива є середня валова маржа в діапазоні від 50% до 70%. Наприклад, якщо ваш магазин морозива приносить 15 000 доларів США на місяць, ваш валовий прибуток становитиме приблизно 60% x 15 000 доларів США = 9 000 доларів США.

У цьому випадку, по суті, досить часто однієї фігури від 10 000 до 60 000 євро почати власну справу з нуля. До того ж, саме згідно з філософією франчайзингу, вам практично не потрібно буде ні з чим мати справу. Бренд, до якого ви звернулися, надасть вам те, що вам потрібно.

Середньорічний оборот може бути різним від €50 000 до €100 000. Крамниця кустарного морозива середнього розміру: якщо вона розташована у великих містах або туристичних районах, оборот може коливатися від 100 000 до 300 000 євро на рік.

Витрати на харчування можна нівелювати, ретельно вибираючи продукти та постачальників. Чи виробляти кілограм морозива в середньому коштує від 4 до 5 євро, 50 центів цих змінних витрат закінчуються на конусі.

Оцініть статтю