Скільки солиться в'ялене м'ясо?

14 днів. У солоній воді використовується менше солі, тому що вам потрібно, наприклад, 10 літрів води + 650 г солі, у цьому випадку відсоток солі становить 6,1%. 9 березня 2012 р

Гід. Для засолювання м'ясо без кісток нарізають уздовж відповідно до м'язових волокон на довгі смужки, приблизно 3-5 см в діаметрі. Солити м'ясо можна як методом сухого посолу (закрита посолка), так і в солоній воді (розсіл).. Помістіть в ємність м’ясо і морську сіль, щоб м’ясо повністю покрилося сіллю на ніч.

Готове в’ялене м’ясо Готове в’ялене м’ясо можна впізнати за тим, що м'ясо досить жорстке і коли його стискаєш між пальцями, воно не сильно тисне. Однак потрібно стежити, щоб м’ясо не вийшло занадто сухим. В’ялене м’ясо стало занадто сухим, коли м’ясо ламається під час згортання скибочки.

Мабуть сіль легко прилипає до поверхні, якщо не використовувати цукор/ретельно промити після засолювання. Це може призвести до білого Härmä на поверхні м’яса.

Приготування в'яленого м'яса сушаркою займає 7-8 годин. Упакуйте м’ясо герметично. Коли м’ясо висохне, його слід упакувати в герметичний контейнер або пакет. Якщо сушка пройшла успішно, м'ясо збережеться не менше одного року в темному місці при кімнатній температурі.

Шматочки м’яса щільно укладаються в посуд, після чого дають їм посолитися з. 14 днів. У солоній воді використовується менше солі, тому що вам потрібно, наприклад, 10 літрів води + 650 г солі, в результаті чого відсоток солі становить 6,1%.

Оцініть статтю