Скільки трав можна покласти в один чай?

Майте на увазі, що хорошим посібником для порціонування є 2 чайні ложки свіжих трав на кожні 6 унцій окропу: Ви можете спробувати поєднати 1 чайну ложку базового чаю та 1 чайну ложку свіжих трав, або якщо ви хочете доповнити чай лише кількома листочками чи іншими нерослинними інгредієнтами, це теж працює. 13 квітня 2015 р.

Більшість чаїв виготовляють із використанням 1 чайна ложка висушеної основної трави та ½ чайної ложки висушеної вторинної трави на чашку. Для додаткового смаку додайте інші інгредієнти, такі як сухофрукти (яблука, манго, абрикоси) і спеції (кориця, імбир, чорний перець) або мед для невеликої солодкості.

Однак, хоча трав’яні добавки, як правило, безпечні для індивідуального прийому, деякі можуть мати несприятливі взаємодії, якщо взяти разом. Певні комбінації також можуть вплинути на здатність вашого організму засвоювати важливі поживні речовини та насолоджуватися перевагами, які мають надати ваші добавки.

Поки вода закипає, відміряти 1 столова ложка трав на 8-10 унцій води (приблизно одну чашку) для вашого настою. Ви можете використовувати столову ложку, щоб відміряти трави, і обережно подрібнити їх, щоб поміститися в столову ложку.

Можна, але важливо знати ноти, щоб не було поганого смаку. Змішувати справжні чаї – це мистецтво, і ви повинні розуміти, що не всі справжні чаї добре поєднуються. Вам також доведеться додати інші інгредієнти, щоб збалансувати їх смак.

Які трави не поєднуються?

траваНе сумісний із
Фенхель (Foeniculum vulgare)Коріандр (Coriandrum sativum), кріп (Anethum graveolens), крес-салат (Lepidium sativum), майоран (Origanum majorana), кмин (Carum carvi)
М'ята перцева (Mentha x piperita)Ромашка (Matricaria chamomilla)
Оцініть статтю