Скільки варити баклажани?

Розкладіть баклажани у формі для запікання або на деку (може знадобитися два) і збризніть олією. Переверніть шматочки руками і приправте. Печеня для 15-20 хв, перевертаючи скибочки на півдорозі приготування або поки вони не стануть темно-золотистими зовні та м’якими всередині.

Налийте олію у велику сковороду на середньому вогні. Покрийте жменю скибочок баклажанів борошняною сумішшю. Додати в розпечене масло; варіть до хрусткої скоринки і світло-коричневого кольору, 2-3 хвилини. Переверніть і готуйте, поки інша сторона не підрум’яниться, ще 1-2 хвилини.

Залежно від сорту і розміру, а також від того, як їх нарізають, беруть баклажани 15-25 хвилин до повного приготування. Недоваріть їх, і ви залишитеся з гірким на смак овочем, який має текстуру ватної кульки, каже Нортон. «У більшості рецептів можна точно передбачити, скільки часу знадобиться для повного приготування баклажанів.

метод. Розігрійте духовку до 200C/190C вентилятор/газ 6. Проткніть баклажани кілька разів кінчиком ножа, потім змастіть оливковою олією та викладіть їх на деко. Смажити приблизно 40-45 хв, або поки баклажани не стануть повністю м’якими.

Баклажани мають репутацію складних. Переваріть їх, і вони можуть перетворитися на несмачну кашу, недоваріть їх, і вони можуть бути гумовими та жорсткими.

Шкіра не руйнується таким же чином, але стає дуже ніжною. Недоварені та недоварені баклажани жорсткі, і їх важко легко розрізати, тому завжди варто переконатися, що вони правильно проварені.

Оцініть статтю