Скільки зберігаються курячі бургери?

Якщо курка зварилася і залишилися залишки, наприклад фрикадельки або гамбургери, Їх можна зберігати в холодильнику до чотирьох днів. не створюючи ризику. Якщо його використовували для приготування супів або рагу, його також можна зберігати в холодильнику до трьох-чотирьох днів.17 жовтня 2021 р.

так ВІН швидко охолодити (протягом з дві години при кімнатній температурі; або одну годину, якщо температура навколишнього середовища вище 90 F (32,2 C), ВІН може заповідник Безпечно зберігати приблизно три-чотири дні в холодильнику при 40 F (4,4 C) або нижче.

Колір м'ясо Він переходить від рожевого кольору до сірого. так Якщо смажити його на грилі, він не буде виглядати білим (або жовтим) якщо це так вільний вигул) так характерний. Його запах ВІН стає особливо сильним і гірким. нарешті, коли він курка прострочена Воно стає дуже слизовим і липким.

Фарш, гамбургери та сосиски: максимум 4 місяці. Ціла курка: максимум 1 рік.

М'ясо/птиця/риба

Вид свіжого м'ясаХолодильник (40°F [40C] або менше)
Гамбургер, яловичий фарш, індичка, телятина, свинина, баранина, змішане м’ясо та продукти, виготовлені з будь-якого з цих інгредієнтів1-2 дні
Стейкивід 3 до 5 днів
Ребравід 3 до 5 днів
печенявід 3 до 5 днів

Чи безпечно зберігати яловичий фарш? в холодильнику на 1-2 дні і з’їсти залишки протягом 4 днів. Людина може зберігати яловичий фарш у морозилці до 4 місяців. Під час приготування яловичого фаршу мінімальна внутрішня температура, виміряна харчовим термометром, становить 160°F (71°C).

Оцініть статтю