У чому полягає хитрість випічки з безглютенового борошна?

Якщо оригінальний рецепт вимагає 260 грамів універсального борошна, замініть його 260 грамами вашої суміші. Ще більше збивати тісто. Оскільки безглютенове борошно має меншу структуру, ніж універсальне, тісто або тісто, яке ви робите з ним, може потребувати більшого збивання, ніж те, до якого ви звикли.

Відрегулюйте час і температуру випікання. Випічка без глютену може потребувати іншого часу випікання та температур, ніж для випікання, що містить глютен. Встановіть таймер на 5 хвилин менше, ніж для продукту, що містить глютен, або рецепта зі старих кулінарних книг.

Просто додайте кількість борошна, зазначеного в рецепті, і замість цього використовуйте цю кількість універсального безглютенового борошна..

Безглютенове борошно часто містить тонкий крохмаль, тому воно вбирає більше рідини, ніж звичайне борошно. Щоб вирішити цю проблему, безглютенові рецепти зазвичай вимагають більшої кількості рідини та отримання рідкішого тіста. Вони також можуть вимагати більшої кількості розпушувача, наприклад розпушувача, щоб допомогти додати об’єм і полегшити текстуру.

Майте на увазі, що деякі оброблені продукти без глютену містять велику кількість нездорових інгредієнтів, таких як натрій, цукор і жир. Вживання цих продуктів може призвести до збільшення ваги, коливання цукру в крові, високий кров'яний тиск та інші проблеми. Отже, маркування без глютену не обов’язково робить їжу здоровою.

Оцініть статтю