У чому полягає урок Якова 5 13?

Резюме контексту Зцілення настане; гріхи будуть прощені. Ми повинні визнавати гріхи одне перед одним, щоб ми могли молитися про силу один для одного подолати гріх. Молитва діє; Бог чує і відповідає. Якщо ми справді віримо, що це правда, наша поведінка відобразить це.

У багатьох випадках у своїй проповіді Яків звертається до християн, які переживають страждання. Яків навчав християн сприймати страждання як спосіб дозволити Богу виробити в нас витривалість, щоб ми могли стати духовно зрілими.

Яків чітко пояснює, що спільнота християн повинна брати відповідальність одне за одного. Вони повинні зізнаватися в своїх гріхах один перед одним, щоб ті брати і сестри могли молитися про силу один одного подолати ці гріхи. Далі буде зцілення. Молитва є сильною та дієвою.

«Молитва віри», згадана в Якова 5, є метод молитов, коли віруючі моляться за людину, яка хвора і потребує зцілення (тема цієї статті), а також молитися за будь-яких обставин. У деяких випадках—через тіло віруючих, які моляться про зцілення—Бог дозволить хворій людині зцілитися.

Яків закликає нас молитися весь час! Ми повинні молитися, коли ми страждаємо. Ми повинні співати хвалу, коли ми веселі. Нам наказано покликати старійшин церкви, щоб вони молилися над нами і помазали нас олією, коли ми хворіємо.

Ми повинні молитися за себе, прославляти Бога і запрошувати духовних лідерів наших церков молитися за нас, коли ми хворі чи духовно слабкі.. Настане зцілення; гріхи будуть прощені. Ми повинні зізнаватися в гріхах один перед одним, щоб ми могли молитися про силу один для одного подолати гріх.

Оцініть статтю