У чому різниця між плитами Aga та Rayburn?

Плити Rayburn доступні як моделі лише для приготування їжі, приготування їжі та гарячої води або для приготування їжі, гарячої води та центрального опалення, щоб забезпечити вирішення всіх ваших домашніх потреб в одному приладі, тоді як сучасні прилади AGA призначені лише для приготування їжі.

Кілька ключових речей, про які слід пам’ятати: серії AGA або Rayburn зазвичай підходять для людей з більшими кухнями. Серії AGA найбільше привабливі для людей, які серйозно ставляться до кулінарії та хочуть готувати багато страв одночасно. Рейберни менш гнучкі, ніж печі, але пропонують гарячу воду та центральне опалення.

Понад 75 років культовий Rayburn від AGA був теплим серцем багатьох британських будинків. Rayburn — це абсолютно гнучка та керована кухонна плита, яка перетворить вашу кухню на затишний простір.

AGA – це теплоакумулююча піч, а також плита. Важкий чавунний каркас поглинає тепло від джерела відносно низької інтенсивності. Потім це тепло передається до печей і конфорок для запікання, смаження та смаження. Традиційна Ага має немає регуляторів температури, оскільки він залишається включеним постійно.

На відміну від звичайних плит, кожна плита Aga має задану температуру. Традиційні моделі кухонних плит Aga призначені для ввімкнення, підтримки температури та готовності до використання 24/7.

Вони просто старомодні та складні у використанні, і ви не відчуваєте запаху їжі, коли вона горить. Вам потрібно було пройти кілька курсів, щоб навчитися користуватися ним, або почитати кілька книг, і вам знадобиться придбати таймер. 5. Ви не просто купуєте плиту AGA, вам знадобляться всі інші шматочки та деталі, які до неї додаються.

Оцініть статтю