У Гордона Рамзі є своя школа?

ПРАЦЮЄ. Гордон завжди прагнув ділитися своєю любов’ю до їжі, і Академія Гордона Рамзі – це місце, де це втілено в життя, пропонуючи гостям будь-якого віку та будь-якого рівня кулінарних здібностей насолодитися веселими, невимушеними та пізнавальними кулінарними уроками.

Після отримання професійного диплому з готельного менеджменту в технічному коледжі North Oxon у 1987 році він переїхав до Лондона і почав відточувати свої кулінарні навички під керівництвом шеф-кухаря Марко П'єра Уайта в ресторані Harvey's і під керівництвом шеф-кухаря Альберта Ру в La Gavroche.

Рамзі вступив до Технічного коледжу Північного Оксфордширу, спонсорований ротарійцями, для вивчення готельного менеджменту. Своє рішення вступити до технікуму громадського харчування він назвав «повною випадковістю». У середині 1980-х Рамзі працював шеф-кухарем у Wroxton House Hotel.

Гордон намагається відвідувати Академію, коли може і любить стежити за тим, що ви готуєте в соціальних мережах.

Тепер Рамзі ділить свій час між ними Лос-Анджелес і Південний Лондон, де він проживає зі своєю дружиною Таною та шістьма дітьми, а також їхніми собаками, котами та черепахою.

Всупереч поширеній думці про Рамзі як про кухаря-самоучку, він отримав офіційну кулінарну підготовку. Його кар’єра почалася з суворого навчання під керівництвом відомих кухарів, таких як Марко П’єр Вайт у Лондоні, а також він працював у La Gavroche під керівництвом Альбера Ру та Мішеля Ру.

Оцініть статтю