Ви бризкаєте олією на пирогову пірогу?

Змастіть форму для приготування пирогів Важливо нанести легкий шар олії або вершкового масла на дно та верх отворів для пирога. Це допоможе вам створити хрусткий пиріг, подібний до тих, які ви купуєте в пекарні.

Обприскування форми для пирога кулінарним спреєм або змащення форми може змінити структуру дна скоринки, тому якщо ви не збираєтеся виймати весь пиріг із страви перед подачею, і він не має липкої брудної начинки, краще утриматися від змащування сковороди.

Спробуйте злегка збризнути кулінарної олії або вистеліть деко пергаментним папером якщо це постійна проблема. Я фанат випічки з пергаментного паперу. Оброблена поверхня або покриття на цьому папері надають йому антипригарну поверхню та стійкість до вищих температур, ніж звичайний папір. Не плутайте пергаментний папір з вощеним папером.

Як ви користуєтеся пирогівкою?

  1. Розігрійте форму для пирогів. …
  2. За допомогою великої різальної форми для тіста виріжте 4 основи з тіста, хліба або обгорток. …
  3. Закрийте кришку та готуйте 5-6 хвилин або поки корпус не стане золотистим, а начинка прогріється та застигне.
  4. Вам знадобиться використовувати таймер, оскільки більшість пиріжників не мають вбудованого таймера.

При приготуванні пирога або пирога немає необхідності змащувати форму перед тим, як викласти її тістом – високий вміст масла у випічці природним чином запобігає її прилипанню до форми.

Змастіть форму для приготування пирогів Важливо нанести невеликий шар олії або вершкового масла на дно та верх отворів для пирога. Це допоможе вам створити хрусткий пиріг, подібний до тих, які ви купуєте в пекарні.

Оцініть статтю