Ви додаєте борошно в соус Альфредо?

З борошна можна зробити трохи кашки і додати в соус, щоб він став густішим. 1 частина борошна на 2 частини рідини, а потім додайте її до свого соусу, щоб він гарно загус. Тільки стежте, щоб під час приготування кашки у вашій суміші не було грудочок.

Інгредієнти для домашнього соусу Альфредо: Масло: Ви також можете замінити його оливковою олією, якщо хочете. Часник: дрібно подрібнений або пресований. Універсальне борошно: Щоб допомогти сформувати ру та згустити соус. Однак, якщо ви готуєте безглютеновий соус Альфредо, ви можете не додавати борошно та мати трохи рідший соус.

Молоко, жирні вершки або сметана. Ви отримаєте більш кремову текстуру та яскравіший смак. За бажанням ви також можете додати трохи сиру романо, щоб збалансувати горіховий смак інших молочних інгредієнтів. Курячий бульйон: ще один спосіб покращити баночку соусу Альфредо та надати їй насиченого смаку.

Найдоступнішим загусником соусу є борошно. Для надто рідкого соусу спробуйте додати кашку (рівні частини борошна та води, збиті разом) або beurre manie (рівні частини розм’якшеного вершкового масла та борошна, змішані разом для утворення пасти) — обидва є ідеальними загусниками для насичених і вершкових соусів, наприклад, рецепти соусу для стейків.

Використовуйте кукурудзяний крохмаль Завдяки цій пораді ви отримаєте найсмачніший соус Альфредо, який ви коли-небудь пробували. Ось як це зробити: у мисці змішайте рівні частини кукурудзяного крохмалю та води — приблизно по 2 столові ложки кожного на чотири порції пасти та соусу. Додайте 2 чайні ложки кашки в соус Альфредо.

Оцініть статтю