Як би ви описали ревінь?

Урожайний і ранній весняний «плід», ревінь виглядає як стебла рожево-зеленої або навіть пурпурової селери. Його смак набагато терпкіший, що робить його ідеальною компанією для цукру в солодких стравах, таких як чіпси, компоти та пироги (від чого він отримав свою другу назву «рослина пирогів»).28 квітня 2023 р.

Насправді питання про те, який на смак ревінь, коли його варять із цукром, щоб зробити його приємним. Потім смакує приємно терпкий – трохи схожий на зелене яблуко – з дуже невеликим відтінком рослинного смаку селери.

Це трав'яниста багаторічна рослина виростає від 2 до 4 футів у висоту з великими гладкими прикореневими листками у формі серця. Рослина виростає з великих м’ясистих червонувато-коричневих кореневищ із жовтою внутрішньою стороною. Листя з’являються з бруньок, коли ранньою весною температура починає перевищувати 40ºF.

Хоча ревінь є овочем, його часто використовують у кулінарії, як і фрукти. Стебла листя можна вживати в сирому вигляді, якщо вони є чітка текстура (схожий на селеру, хоча він належить до іншого сімейства), але найчастіше його готують із цукром і використовують для приготування пирогів, крамблів та інших десертів.

Ревінь є відмінне джерело вітаміну К, який є важливим вітаміном для здоров’я кісток і згортання крові. Вітамін А в ревені також може допомогти боротися з вільними радикалами, які спричиняють пошкодження шкіри та передчасне старіння, зберігаючи вашу шкіру здоровою та молодою.

Більшість згадок про ревінь у нотатках про дегустацію вина стосуються цього варений і солодкий варіант, хоча він і далі визначається певною мірою терпким, майже рослинним характером — і ця подвійність робить його корисною дегустаційною ноткою.

Оцініть статтю