Як дізнатися, чи готові макарони?

Найпростіший і найефективніший спосіб дізнатися, чи макарони аль денте, — спробувати їх на смак. Візьміть локшину і відкусіть. Він повинен мати легкий опір під час надкушування, але не бути твердим або м’яким. Якщо ви відчуваєте приємну і трохи тверду текстуру, ваша паста готова до насолоди аль денте!

Звичайний час приготування становить від восьми до 12 хвилин.. Або менше, оскільки італійці зазвичай не залишають його після семи. Чим більше часу, тим м'якше; чим менше, тим більше «al dente». Свіжа паста більш кустарна, з більшим смаком, але вона ледве зберігається в холодильнику два дні.

Свіжа паста повинна бути м'якою і злегка вологою на дотик, а сушена – твердою і крихкою. Якщо ви помітили, що паста має липку, в’язку або занадто м’яку структуру, це може бути ознакою того, що він у поганому стані.

З точки зору гастрономії, вираз «al dente» відноситься до цього стан варіння макаронних виробів, який під час варіння забезпечує певний опір (твердість) при розкушуванні. В результаті макарони виходять твердими, але не жорсткими. Ця назва походить з італійської мови і означає «на зуб».

Як вибрати один хороша паста?

  1. The паста якості вони непрозорі і з трохи шорсткою текстурою. …
  2. При приготуванні a хороша паста вода не робить ВІН не побіліє ВІН забрудниться
  3. Коли a паста якість це приготований він твердий і гладкий. …
  4. А хороша паста Для набуття смаку не потрібен будь-який соус.

Найпростіший і найефективніший спосіб дізнатися, чи макарони аль денте, — спробувати їх на смак. Візьміть локшину і відкусіть. Він повинен мати легкий опір під час надкушування, але не бути твердим або м’яким. Якщо ви відчуваєте цю приємну і трохи тверду текстуру, ваша паста готова до насолоди аль денте!

Оцініть статтю