Як довго сир може зберігатися в морозилці?

Тверді сири, такі як чеддер, швейцарський і пармезан, можна зберігати в холодильнику за шість місяців до відкриття упаковки та три-чотири тижні після відкриття. Також можна заморожувати півроку.9 квітня 2024 р

Якщо ви правильно приготували сир, він може тривати до 6 місяців у морозилці. Хоча найдоцільніше вжити його протягом 3 місяців. Коли ви будете готові насолоджуватися своїм чізкейком, перемістіть його з морозильної камери в холодильник, принаймні напередодні ввечері.

Радимо не заморожувати такі сири, як камамбер, брі і всі види нежирних сирів. Тобто, чим свіжіший сир, тим менше його рекомендується заморожувати. Коли ви його розморозите, його структура порушиться, і ви втратите сироватку (і її консистенцію).

Як довго сир зберігається в морозилці? Заморожування сиру повністю зупиняє ріст бактерій. Заморожені сири слід використовувати протягом шести місяців після заморожування, а потім використовувати протягом двох-трьох днів після розморожування.

Щоб заморозити сир, наріжте його на порції, загорніть і запакуйте в герметичний контейнер перед швидким заморожуванням. Використовуйте всередину від 6 до 9 місяців . Заморожений сир слід розморожувати в холодильнику, і його краще використовувати для приготування страв.

Для цього, сири Нежирне м’ясо можна загорнути в кілька шарів поліетиленової плівки, а потім помістити в пластиковий контейнер з кришкою (типу тупер). Щоб заморозити найтвердіші, зробіть те саме, але в цьому випадку сторожовий в сири в повністю герметичному контейнері.

Оцініть статтю