Як довго смажити гамбургери у Великобританії?

Приготування гамбургерів Випікайте гамбургери на барбекю або на гарячій антипригарній сковороді з невеликою кількістю олії. Готувати для 5-6 хвилин з кожного боку для середньої готовності та 8-9 хвилин з кожного боку для гарного приготування. Веб-сайт NHS Live Well рекомендує не залишати рожеве м’ясо в бургері.

Давня порада Агентства з харчових стандартів (FSA) полягає в тому, що гамбургери слід ретельно готувати, поки сік не стане прозорим, вони не стануть гарячими та гарячими. всередині немає рожевого. Подача рожевого бургера має підвищений ризик мікробіологічних небезпек, таких як кишкова паличка O157 та гемолітичний уремічний синдром (ГУС).

«Бургери, приготовані рідко і середньо прожарені, несуть більший ризик харчового отруєння. На відміну від стейка, гамбургер потрібно проварити щоб зменшити цей ризик. Агентство з харчових стандартів рекомендує дітям, вагітним жінкам і всім, хто має ослаблений імунітет, їсти гамбургери добре.

Британською та американською англійською мовами, м'ясний фарш, сформований у вигляді диска називається гамбургер, незалежно від того, чи є він у булочці чи ні. Слово «патті» також використовується в американській англійській мові, але майже невідоме в британській. Інгредієнти ущільнюють і формують, зазвичай варять і подають різними способами.

Як приготувати бургери на грилі

  1. Середньо прожарене: всього 6–7 хвилин.
  2. Середній: загалом 7–8 хвилин.
  3. Середньо добре: всього 9 хвилин.
  4. Добре виконано: всього 10 хвилин.

Якщо гамбургер не приготований до кінця, ці бактерії можуть залишитися живими всередині. Це стосується всіх гамбургерів, у тому числі з якісного або дорогого м’яса. Тому гамбургер потрібно подавати пропеченим, а стейк можна подавати рідко.

Оцініть статтю