Як довго тапа зберігається в холодильнику?

Приготовану тапу зберігати в холодильнику до 3 днів. Щоб зберігати довше, перемістіть сире м’ясо в герметичну ємність або пакет, який можна повторно закрити, і заморозьте до 3 місяців для майбутніх потреб. 7 листопада 2020 р.

Наша тапа без цукру, з низьким вмістом жиру та солі, виготовлена ​​лише з найкращих натуральних інгредієнтів. Довгострокова якість: використовуючи стандартні методи та обладнання, ми консервуємо нашу їжу в автоклаві, щоб забезпечити її стійкість до зберігання. до трьох (03) років.

Розігрійте на сухій сковороді, перевертаючи на сторони за потреби, до повного нагрівання або у фритюрниці при 350 F протягом 3-5 хвилинзалежно від товщини.

Тапа – це в'ялена або в'ялена яловичина, свинина, баранина, оленина або конина, хоча можна використовувати інше м’ясо або навіть рибу. Філіппінці готують тапу, використовуючи тонкі скибочки м’яса та консервуючи їх сіллю та спеціями. Тапа часто готують у смаженому вигляді або на грилі.

Тапсілог, популярна філіппінська їжа, являє собою портманто з трьох компонентів страви: тапа (яловичина), сінангаг (смажений з часником рис) і ітлог (смажене яйце). Це одна з багатьох варіацій silog (смажений з часником рис і смажене яйце), інші з яких включають tosilog (зроблений зі свинини), bangsilog (риба) і Spamsilog (спам).

Сире фаршене м’ясо, птиця, морепродукти та різноманітне м’ясо (печінка, язик, курчати тощо) охолоджуйте їх лише на 1-2 дні перед приготуванням або заморожуванням. Дозволено зберігати яловичину, телятину, баранину та свинину, стейки та відбивні від 3 до 5 днів.

Оцініть статтю