Як довго я повинен попередньо випікати корж для пирога?

Вистеліть корж фольгою, пергаментом або паперовим фільтром для кави. Наповніть його приблизно на дві третини сушеними бобами, сирим рисом (або іншими сирими зерновими ягодами), масою для пирогів або цукровим піском. Випікайте скоринку в попередньо розігрітій до 375°F духовці протягом 20 хвилин, поставте на камінь для випічки або сталь, якщо він у вас є.

Охолодити в холодильнику для 30 хвилин або до ночі. Порада: охолодження зміцнює жир у тісті, що допоможе скоринці зберегти свою структуру під час випікання. А короткий відпочинок перед розкачуванням розслаблює клейковину тіста, допомагаючи запобігти утворенню жорсткої скоринки.

У разі закріплення отвори дозволяють виходити пару, тому скоринка повинна прилягати до форми для випікання, коли вона не утримується вагами для пирога чи начинкою. Інакше скоринка може здутися, що не тільки вплине на зовнішній вигляд, але й залишить у вас менше місця для запланованої начинки.

Порада 4: Випікайте низько й повільно Високий нагрів спонукає тісто для пирога стискатися та роздуватися, зменшуючи його здатність до наповнення, спотворюючи декоративну облямівку та створюючи повітряні кишені по всьому дну та боках коржа. Я дуже віддаю перевагу сліпому випіканню протягом години при 350°F (175°C), з вагою для пирога весь час.

Деякі люди змастіть внутрішню частину коржів для пирога збитим яєчним білком або змастіть розтопленим маслом для створення вологостійкого бар'єру між начинкою і тістом. Ветеран-пекар і письменниця Дорі Грінспен використовує хлібні крихти, щоб увібрати зайву рідину.

Оцініть статтю