Як швидка їжа впливає на організм. Високий вміст солі у фаст-фуді підвищує рівень натрію в організмі, що підвищує кров'яний тиск. Високий кров'яний тиск підвищує ризик інфаркту, хвороб серця, нирок, серцевої недостатності та інсульту.
Такі ризики включають ожиріння, резистентність до інсуліну, діабет 2 типу та різні серцево-судинні захворювання. Це пояснюється тим, що більшість фаст-фудів містить багато цукру, солі, насичених жирів, транс-жирів, оброблених інгредієнтів і калорій. Також у ньому, як правило, мало антиоксидантів, клітковини та багатьох інших поживних речовин.
Ось 10 основних шкідливих наслідків вживання шкідливої їжі, які ви повинні знати:
- 10 шкідливих наслідків вживання нездорової їжі. Серцево-судинні проблеми. …
- Серцево-судинні проблеми. …
- Високий рівень холестерину. …
- Цукровий діабет. …
- Ураження нирок. …
- ожиріння. …
- Захворювання печінки. …
- Рак.
Постійне швидке харчування може довго вплинути на ваше загальне здоров’я та самопочуття. Деякі з короткочасних ефектів включають надмірне здуття живота, підвищений артеріальний тиск, підвищення рівня цукру в крові та зменшення поживних речовин в організмі.
Більшість із цих мереж використовує низькоякісні інгредієнти з високим вмістом солі, цукру та нездорових жирів. Ці інгредієнти часто піддаються обробці та містять низку добавок і консервантів, які можуть бути шкідливими для нашого здоров’я.
Нездорова їжа зменшує здатність мозку до навчання Цей процес можна описати терміном нейропластичність – або те, що «нейрони, які працюють разом, з’єднуються разом». Доведено, що дієти, насичені шкідливою їжею, знижують нейропластичність, яка є важливою для формування нових спогадів і швидкого навчання новому.