Як їдять гранат з кісточками чи без?

Ви можете з’їсти арили цілком або просто випити сік і виплюнути насіння, але не їжте шкірку або білі оболонки, які їх оточують.. Півсклянки арилу містить 72 калорії, 16 грамів вуглеводів і три грами клітковини. У гранатах також багато фолієвої кислоти, калію та вітаміну К. 9 вересня 2021 р.

Звичайне споживання зерен граната зміцнює імунну систему завдяки тому факту, що фрукт багатий на необхідні поживні речовини, такі мінерали, як кальцій, калій і залізо, а також вітаміни, такі як С або А. Ось чому гранат є чудовим союзником у боротьбі з інфекціями та запобіганні анемії.

Для того, щоб насолоджуватися граната У нас є два найпоширеніших способи: Нарізка фруктів граната навпіл і за допомогою ложки ми будемо їсти арили так само, як якщо б ми їмо миску пластівців, насіння, які ми знайдемо всередині, ми можемо викинути або спожити.

Антиоксиданти Зерна граната отримують яскраво-червоний колір завдяки поліфенолам. Ці хімічні речовини є потужними антиоксидантами. Гранатовий сік містить більше антиоксидантів, ніж більшість інших фруктових соків. Він також містить втричі більше антиоксидантів, ніж червоне вино та зелений чай.

Дослідження показали, що гранат може бути чудовим союзником для підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, знижувати рівень холестерину, покращувати кровообіг і рівень стресу.

Хоча зерна граната безпечні для вживання, споживання великої кількості може викликати проблеми з шлунково-кишковим трактом . Рідкісним побічним ефектом вживання надмірної кількості зерен граната є кишкова непрохідність. Люди з хронічним запором мають трохи вищий ризик його розвитку.

Оцініть статтю