Як називається арабський плоский хліб?

Лаваш Піта – це коржик, який використовується в багатьох середземноморських, балканських і близькосхідних кухнях. В арабських країнах лаваш виготовляють у вигляді круглого коржа діаметром від 18 см (7 дюймів) до 30 см (12 дюймів). Він тонкий і роздувається під час випікання.

Лаваш це м’який, тонкий, як папір, корж. Подібно до лаваша, цей старовинний корж є улюбленим продуктом вірменської та близькосхідної кухні, який легко приготувати вдома з інгредієнтів, які є під рукою. Цей рецепт лавашу навчить вас готувати лаваш на сковороді в будь-який вечір тижня!

Піта Піта, також Пітта, хлібці, також званий арабським хлібом, баладі, шамі, сирійським хлібом і кишеньковим хлібом, — це круглі дріжджові двошарові плоскі хлібці, які походять з Близького Сходу. Його готують з борошна, води, пекарських дріжджів і солі.');})();(function(){window.jsl.dh('NMu1ZtC9FfzJkPIPp9nJ6Ac__27','

Хліб є основним продуктом харчування на Близькому Сході, лаваш, Табун і бездріжджовий хліб це всі загальні варіації. Цього разу я збираюся показати вам більш насичений рецепт коржа, який ви з’їсте окремо.

Приклади є піта (з Близького Сходу), чапаті та наан (Індія), тортилья (Мексика) та фокачча (Італія).

Арабською мовою фраза خبز البيتا (khabaz albayta, буквально «лаваш») іноді використовується; інші назви — просто خبز (khubz, «хліб»), الخبز العربي (al-khubz al-ʿarabiyy, «арабський хліб») або خبز الكماج (khabaz al-kimaj, «аль-кімадж хліб»).

Оцініть статтю