червоний тамалес Говорячи про тамалес, багато хто вважає колорадо національною стравою Гватемали, тому вам не складе труднощів знайти їх під час подорожі.
Ель Пепіан, який вважається національною стравою Гватемали, є кулінарним шедевром, який поєднує місцеві та іспанські інгредієнти. Ця смачна суміш м’яса, овочів і спецій готується повільно для вибуху смаків.
Один із найдавніших рецептів гватемальської кухні, пепіан Вважається національною стравою країни. Густий і екзотичний, як каррі, пепіан – це поєднання овочів і культур. Створений під впливом іспанських і місцевих смаків, це частково рагу, частково каррі та подається з рисовими та кукурудзяними коржами.
жорсткий Його оголошено нематеріальною культурною спадщиною нації – ГВАТЕМАЛА. Цієї неділі, 13 жовтня, Міністерство культури і спорту оголосило цю страву, яку традиційно їдять на День усіх святих, національною надбанням.
Гастрономія Гватемали Це вірне відображення злиття та мультикультуралізму країни, який пропонує різні страви залежно від регіону, в якому ми знаходимося, хоча нотки кухні майя завжди виділяються в більшості традиційних страв, які базуються на перці чилі, квасолі та кукурудзі.
10 кращих мексиканських страв
- Кріт. Кулінарія – це нагорода за смак, і в Мексиці, якщо ви щось святкуєте, головною стравою на столі, ймовірно, буде хороший мол. …
- Позоля. …
- Кохініта Пібіл. …
- Чилі в Ногаді. …
- Барбекю. …
- Карнітас. …
- Риба в стилі Веракрузана. …
- Тлаюдас.