Як називається страва, яка вважається національною Гватемали?

червоний тамалес Говорячи про тамалес, багато хто вважає колорадо національною стравою Гватемали, тому вам не складе труднощів знайти їх під час подорожі.

Ель Пепіан, який вважається національною стравою Гватемали, є кулінарним шедевром, який поєднує місцеві та іспанські інгредієнти. Ця смачна суміш м’яса, овочів і спецій готується повільно для вибуху смаків.

Один із найдавніших рецептів гватемальської кухні, пепіан Вважається національною стравою країни. Густий і екзотичний, як каррі, пепіан – це поєднання овочів і культур. Створений під впливом іспанських і місцевих смаків, це частково рагу, частково каррі та подається з рисовими та кукурудзяними коржами.

жорсткий Його оголошено нематеріальною культурною спадщиною нації – ГВАТЕМАЛА. Цієї неділі, 13 жовтня, Міністерство культури і спорту оголосило цю страву, яку традиційно їдять на День усіх святих, національною надбанням.

Гастрономія Гватемали Це вірне відображення злиття та мультикультуралізму країни, який пропонує різні страви залежно від регіону, в якому ми знаходимося, хоча нотки кухні майя завжди виділяються в більшості традиційних страв, які базуються на перці чилі, квасолі та кукурудзі.

10 кращих мексиканських страв

  • Кріт. Кулінарія – це нагорода за смак, і в Мексиці, якщо ви щось святкуєте, головною стравою на столі, ймовірно, буде хороший мол. …
  • Позоля. …
  • Кохініта Пібіл. …
  • Чилі в Ногаді. …
  • Барбекю. …
  • Карнітас. …
  • Риба в стилі Веракрузана. …
  • Тлаюдас.
Оцініть статтю